NEMOKAMAS PRISTATYMAS PAŠTOMATU VIRŠ 80€     |     IŠSIMOKĖJIMO TERMINAI IKI 60 MĖN.

Sambo

4 Prekė(s)

puslapyje
Mažėjantis
  1. DSI FIAS sambo šortai
    22,00 €
  2. DSI FIAS kurtka sambo striukė
    nuo 57,00 €
  3. DSI FIAS sambo šortai
    22,00 €
  4. DSI FIAS kurtka sambo striukė
    nuo 57,00 €
Loading ...Load More ...

4 Prekė(s)

puslapyje
Mažėjantis

Sambo yra mūšio menas ir mūšio sportas, žymintis Samozashchita Bez Oruzhiya (t. y. savigyna be ginklų).

Sambotas yra įvairių rūšių, tačiau kovos menas skirstomas į dvi pagrindines kategorijas: sporto sambo ir kovos sambo.

Sportinis sambo yra sambo lenktynių forma, panaši į mūšį ir judą. Dažniausi būdai yra pagrobimas, takedaunai ir kojų užraktai, panašūs į rankų užraktus, bet atliekami su kojomis.

Kita vertus, kovotojų sambūvis yra karinis stilius, apimantis ginklų naudojimą ir nusiginklavimo būdus.

Kiti sambo tipai yra freestyle sambo, kurį Amerikos Sambo asociacija pristatė 2004 m., savigynos sambo, kuri yra savigyna, ir specialioji sambo ir paplūdimio sambo.

Sambo praktikavimas gali turėti daug privalumų. Tai gali padėti pagerinti savo fizinę formą, jėgą, lankstumą ir atsparumą. Tai taip pat gali padėti pagerinti jūsų pusiausvyrą, koordinavimą ir refleksus. Be to, tai gali padėti pagerinti jūsų psichinę sveikatą, sumažinant įtampą, nerimą ir depresiją. Sambo pratybos taip pat gali padėti pagerinti pasitikėjimą savimi, savikontrolę ir savikontrolę.

Tarptautinė SAMBO federacija (Fias) yra SAMBO sporto ne pelno organizacija ir valdymo organas. Mūsų produktus patvirtino FIAS.

Sambo įrengimai labai panašūs į kitus kovos meistrus. „Sambo“ mėgėjai naudoja įvairias apsaugos priemones, įskaitant galvos apsaugos priemones, pirštines ir t. t. Sambos uniformoje yra sambovkos ir diržų per mūšį.